SERVICE IT

Service IT

Reincarcari cartuse

Detalii refil

Te-ai gandit sa arunci cartusele foarte scumpe ale imprimantei tale? In loc sa faci acest lucru economiseste pana la 80% din pretul unui cartus nou prin simplul gest de a aduce cartusele tale goale la magazinul nostru, sa fie reincarcate. Gandeste-te ca aceeasi calitate a tonerului ca si in cartusele originale, folosita de catre noi in procesul de reincarcare, te va costa doar intre 20 si 60% din pretul unui cartus original OEM !

Te-ai gandit vreodata la costurile pe care le ai cu printarea? Noi credem ca toti clientii merita o sansa mai buna. Deci, pastreaza calitatea pe care o doresti. Si economiseste bani.

Reincarcarea cartuselor nu defecteaza imprimanta si nu compromite calitatea printarii. Deoarece calitatea este foarte importanta pentru clientii nostri, folosim doar cele mai bune cerneluri si tonere. Noi doar ajutam cartusul tau sa atinga performanta unui cartus original (OEM).

Modul in care multi producatori de imprimante construiesc si promoveaza cartusele pentru imprimantele lor, prin campanii agresive de marketing, descurajeaza consumatorii sa recicleze cartusele goale.

Fiecare incarcare va aduce economii de pana la 80% din pretul unui cartus nou, adica un cost/pagina de pana la 20 ori mai mic.

Cartuse Laserjet

Practicam un sistem complet de reciclare, care urmeaza o serie stricta de pasi necesari pentru a asigura succesul reincarcarii si optimizarea duratei de viata a consumabilelor. Pentru niciuna dintre urmatoarele operatiuni nu se percepe vreo taxa suplimentara in afara pretului reincarcarii propriu-zise.

In cazul in care consumabilele prezinta deteriorari datorate manipularii necorespunzatoare inauntrul sau in afara imprimantei, se incearca remedierea problemelor majore. Daca exista defectiuni care vor impiedica in mod cert folosirea cartusului la parametri acceptabili, specialistii nostri va vor informa despre acest lucru, la scurt timp dupa preluare (defecte electronice, cap de printare deteriorat sau uzat etc.).

Cartusele cu probleme (de alta natura decat electronica, acestea fiind 100% irecuperabile in cazul cartuselor inkjet) sunt aduse in stare de functionare prin metode profesionale specifice: centrifugare, pompare, presurizare, demagnetizare, degresare, lubrifiere, aspirare, desfundare sau tratare cu substante speciale, etc.

Cartuselor fara probleme sau celor aduse in stare de functionare si care necesita operatiuni speciale pentru a fi pregatite de urmatorul ciclu de folosire, li se inlocuiesc subansamblele uzate responsabile de calitatea printarii, precum cilindrul fotosensibil si lamela de curatare, li se reseteaza (inkjet) sau li se inlocuiesc chip-urile (laser) care le blocheaza dpdv. electronic.

Procedeul de refill particular fiecarui consumabil este controlat pana in cele mai mici detalii pentru a obtine raportul optim intre parametrii de functionare: calitatea printarii, numarul de pagini per ciclu si asigurarea longevitatii.

Dupa incheierea ciclului de reincarcare, cartusele sunt testate pe imprimate compatibile pentru verificarea succesului operatiunii. Acum se pot depista probleme vizibile numai in aceasta etapa, si daca exista, ele vor fi prompt remediate.

Vezi toate serviciile!