SERVICE IT

Service IT

Resetare imprimante

In cazul imprimantelor laser, se intampla de multe ori ca tonerul sa contina o cantitate destul de mare de praf, dar imprimanta sa afiseze mesaje de atentionare cum ca tonerul este epuizat. Dupa cum banuiti, imprimantele, atat cele jet cat si cele laser nu au sonde care sa masoare cantitatea de cerneala sau de praf dintr-un cartus, ci pur si simplu numara paginile printate.

Resetarea: presupune eliminarea chip-ului din sistemul imprimantei. Aici sunt mai multe variante de reset, unele dintre ele sunt permanente altele trebuie facute(chiar de catre voi dupa resetarea initiala) la fiecare reincarcare. Asadar, in principiu este vorba despre inlocuirea sistemului de operare sau a firmware-ului asa cum il stim noi al imprimantei.

  • Dupa resetare nu mai este necesara schimbarea chip-ului de memorare pagini.
  • Nu trebuie sa va deplasati la sediul nostru pentru resetare. Aceasta operatiune o putem face noi la sediul dumneavoastra sau sa preluam imprimanta la sediul nostru - nu este necesara modificarea placii electronice a imprimantei.
  • Pentru a putea genera programul de resetare/resoftare avem nevoie din partea dumneavoastra de o pagina de test (raport imprimanta) in care sa apara serialul imprimantei si versiunea de firmware.
  • Nu folositi programe gratuite daca nu sunteti siguri de ele. Riscati sa stricati iremediabil imprimanta
Vezi toate serviciile!